Jep, we zijn al aan onze ‘derde’ versie toe… In 2016 besloot ik met de zaak te starten, in bijberoep, vanuit mijn eigen keuken in (toen nog) Hoboken. Al snel werd duidelijk dat er veel vraag was naar vegan en ‘gezonde’ dessertjes. Omdat ik zelf nog voltijds lesgaf, kreeg ik hulp van drie studenten. Louise, Luna en Matilda werken ook vandaag nog voor Tartelies. Toen ik in mei 2018 besloot te vertrekken uit Hoboken, was het snel duidelijk dat de zaak een eigen plekje nodig had. Ikzelf ging terug in hartje Antwerpen wonen, op 2 minuten van House of Ape. House of Ape is een cowork-space, met een mooi keukentje! Een hele fijne plek om mijn taarten te maken. Met veel lieve, inspirerende mensen om me heen. Ik besloot toen ook voltijds voor Tartelies te gaan (in november 2018). We legden meer en meer de nadruk op volledige vegan maaltijden en niet alleen desserts. Jonathan kwam bij het team, voornamelijk om te helpen bij de leveringen. In mei startten ook Charlotte, die 30u per week helpt met het maken van de taarten en alle andere gerechten, en Kristien, die af en toe mee nadenkt over alles wat we achter de schermen doen.

Al snel werd ook bij House of Ape de ruimte te krap. En toen, door een samenloop van allerlei omstandigheden, botste ik in mei 2019 op een fantastisch pand in Berchem, waar het Kabinet van gezonde zaken in zat. Een pand met grote keuken, mooie koeltoog én aparte ruimte voor events en workshops. Helemaal op het lijf geschreven van Tartelies! Tartelies 3.0 dus… Op naar een mooi vervolg, met een topteam naast mij!