Tartelies retreat

Je las het al in een vorige post, maar ik wil me in 2020 nog meer gaan focussen op een holistische aanpak. Daarom organiseer ik deze zomer 2 weekends waar je volledig ondergedompeld zal worden in een plantaardige levensstijl, maar waar het ook zal draaien om mind, body en soul. 🍒

Waar?

Chalet Kukko @ Lierneux, in onze prachtige Ardennen. 💆🏼‍♀️ Jep, je zag dit huis en de heerlijke omgeving al vaak op mijn foto’s passeren. Het is het huis waar ik ook cater voor Shana van Wanderwood.

Wat?

Van vrijdag 11u tot zondag 16u maken we allerlei gerechten uit het boek klaar. Elke maaltijd is daardoor ook een soort workshop. Je kiest zelf welke maaltijden je mee maakt en welke je enkel opeet… 😊 Het boek krijg je sowieso mee naar huis, om zelf verder te experimenteren nadien.
Tussen de plantaardige maaltijden door, duiken we ook de natuur in en nemen we veel rust. Die kan je zelf invullen. Tip: Er is een heerlijke zwemvijver, er zijn hangmatten, … En vergeet de prachtige bossen niet.
Shana van Wanderwood gaat mee als coach, omdat eten soms veel dieper gaat dan je denkt. Wanneer je gaat vertragen én aan zelfzorg gaat doen, bots je soms op muren die je moeilijk zelf kan afbreken. Je kan bij Shana het hele weekend terecht met al je mentale struggles.

Voor wie?

Wil je graag vaker of volledig plantaardig eten maar lijkt het je te moeilijk? Wil je extra inspiratie en informatie omtrent plantaardige voeding? Heb je net als ik een chronische auto-immuunziekte en wil je je lichaam zo goed mogelijk ondersteunen? Eet je al plantaardig en wil je graag even uitblazen en vertragen? Dan is dit weekend zeker iets voor jou! Ik geef je graag dat extra zetje, om nadien zelf verder te gaan.

Er zijn 6 plekken per weekend, dus twijfel niet te lang. Je slaapt in een twee-persoonskamer, samen met een andere deelnemer (aparte bedden). Ook koppels, duo’s, … zijn dus zeker welkom.

Concreet?

495€ per persoon. Inschrijven via de webshop:

26-28 juni 2020

21-23 augustus 2020