FAQ’s

1. Kan ik ook in de winkel komen bestellen? Neen. Om alles vlot te laten verlopen, behandelen we alle bestellingen via onze webshop. Voor aparte stukjes taart of maaltijden kan je wel langs onze winkel komen voor ons vrij assortiment.

 

2. Ik wil graag een taart bestellen, maar kan de gewenste datum niet aanduiden? Dat kan. Op zondag en maandag zijn we gesloten. Dan kan je dus niets ophalen. Bovendien rekenen we twee dagen ‘maaktijd’ om alles voor te bereiden.

 

3. Kan ik ook laten leveren? Enkel indien je in een straal van 7km van onze winkel te Berchem woont én enkel het weekpakket. Je kan dit weekpakket wel aanvullen met andere producten uit de webshop. Levering is op woensdag.

 

4. Ik heb een feestje op zondag. Blijft de taart goed als ik ze op zaterdag afhaal? Zeker. Onze taarten blijven minstens drie dagen goed in de koelkast.

 

5. Ik mag geen lactose eten. Kan ik bij jullie terecht? Ja. Alles is plantaardig. Lactose is een dierlijk product. Je kan dus alles bestellen.

 

6. Is alles glutenvrij? Al onze desserts wel. Voor maaltijden gebruiken we heel soms spelt. Dat vraag je dus best even na, via mail of in de winkel.

 

7. Kan ik met een bankkaart betalen? Ja, wij aanvaarden geen cash. Enkel bankkaart. Elektronische maaltijdcheques worden helaas niet aanvaard door ons systeem (sumup).

 

8. Een andere vraag? Mail ons via office@tartelies.com.